Săpunaru, gol pentru Elche! Românul a deschis scorul, dar a ieșit accidentat



014 декабря 2013

></p><p><strong>Titular la Elche după o pauză de patru luni, Cristi Săpunaru a revenit cu gol pentru echipa nou-promovată din Spania. Românul a înscris în deplasarea cu Levante, pentru 1-0.</strong></p><p><strong>Elche</strong> a marcat prima la Levante, echipă care a pierdut ultimele cinci etape consecutive. La o lovitură liberă de la distanță, mingea centrată în careu a ajuns la <strong>Botia</strong>, iar acesta i-a așezat balonul lui<strong> Săpunaru,</strong> care a finalizat cu sete, de la 11 metri, în plasa porții lui <strong>Navas.</strong></p><p><a href=CLICK AICI pentru golul lui Săpunaru

Până la pauză însă, Levante a egalat prin David Barral (41). Înaintea acestei etape, Elche era pe locul 11 în clasament, la egalitate de puncte cu Levante. Cristi Săpunaru (29 de ani) jucase doar trei meciuri în acest sezon, înainte de meciul cu Levante.

În minutul 72, Levante ar fi putut penaliza o greșeală mare a lui Săpunaru. Acesta a lovit greșit o minge cu capul, pe care ar fi trebuit s-o trimită la portar, dar Karabelas n-a reușit să profite. În minutul 75, antrenorul lui Elche l-a înlocuit pe Săpunaru cu Sergio Mantecon. Jucătorul român s-a accidentat și n-a mai putut continua partida.

Fran Escriba, tehnicianul celor de la Elche, a vorbit despre accidentarea lui Săpunaru, care a fost lovit cu piciorul în cap de El Zhar: "Am fost nevoiţi să îi înlocuim. Doctorul ne-a spus că Săpunaru are ameţeli şi nu mai poate continua".

La finalul partidei, Elche s-a recunoscut învinsă, după golul marcat de același Barral în minutul 80, care a păstrat toate punctele acasă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑