Lazio - Atalanta 3-0. Ștefan Radu a avut un conflict cu Cana, coechipierul său



014 декабря 2014

**VIDEO** Lazio - Atalanta 3-0. Ștefan Radu a avut un conflict cu Cana, coechipierul său

Lazio a bifat a treia victorie la rând, după 3-0 pe teren propriu cu Atalanta. Ștefan Radu a fost implicat într-un incident cu Lorik Cana, după o jumătate de oră.

Albanezul l-a lovit în săritură, iar românul s-a răstit la colegul din defensivă. Scăpat din duelul cu Cana, Radu a avut probleme și cu un adversar. Giulio Migliaccio l-a lovit cu cotul în cap, însă a luat doar galben. Stefano Mauri a deschis scorul la 6 minute de la reluare. 

Ștefan Radu putea deveni personajul negativ, dacă Gianluca Rocchi dădea penalty pentru Atalanta, la duelul cu German Denis. Imediat Mauri a marcat cel mai frumos gol al meciului, cu un șut plasat, care i-a adus prima dublă a sezonului.

Lulic a stabilit scorul final, în minutul 81, dar acesta putea fi mai mare. Sportiello a intervenit însă decisiv la șutul lui Keita Balde.

Lazio (4-3-3): Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Ș. Radu (82 Cavanda) - Gonzalez, Ledesma, Mauri (73 B. Keita) - Felipe Anderson, Djordjevic (76 Klose), Lulic. Antrenor: S. Pioli

Atalanta (4-3-1-2): Sportiello - Benalouane, Stendardo, Cherubin, Del Grosso (64 Drame) - Migliaccio (60 D'Alessandro), Cigarini, Carmona - Moralez - Bianchi (73 Boakye), Denis. Antrenor: S. Colantuono

VIDEO IN CURAND

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑