Pepe s-a cuminţit cu Ancelotti. E singurul fundaş titular fără niciun cartonaş galben în La Liga!



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Pepe s-a cuminţit cu Ancelotti. E singurul fundaş titular fără niciun cartonaş galben în La Liga!

Pepe s-a cuminţit, după plecarea lui Jose Mourinho! Fundaşul portughez era unul dintre cei mai duri jucători din Spania, sub conducerea compatriotului său.

Venirea lui Carlo Ancelotti l-a transformat pe internaţionalul de 31 de ani. În acest sezon, Pepe este singurul fundaş ce evoluează regulat în La Liga care nu a primit niciun cartonaş galben. Mai mult, Pepe a comis doar cinci faulturi în cele 12 etape în care a fost integralist în apărarea "galacticilor".

În comparaţie, colegul său din defensiva "Los Blancos", Sergio Ramos, are deja în cont 25 de faulturi şi cinci cartonaşe galbene, în timp ce Mascherano are opt faulturi şi a primit un avertisment, dar şi un cartonaş roşu. Tot la Barcelona, Pique a încasat patru galbene, după ce a înregistrat şapte intrări neregulamentare.

Internaţionalul de 31 de ani a primit în trei sezoane nu mai puţin de 24 de cartonaşe galbene şi două "roşii", sub comanda lui "The Special One" şi avea o reputaţie de "rupător".

Cel mai dur episod din cariera fundaşului s-a petrecut în 2009, atunci când, într-un meci cu Getafe, după ce a provocat un penalty, a lovit un adversar cu piciorul în două rânduri şi l-a călcat intenţionat.

După ce a fost eliminat, lusitanul şi-a continuat "momentul negru" şi l-a lovit peste faţă pe actualul jucător al Petrolului, Juan Albin. Suspendarea a fost una pe măsură: zece etape!

VIDEO CU ELIMINAREA LUI PEPE


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑