Campioni pe patru roti: Dumitru Turcanu si Ion Postu au triumfat la Jeep Trial Cross, in cele doua clase



014 декабря 2014

Sunt cei mai buni in sporturile pe roti. Federatia de automobilism a desemnat, aseara, campionii anului 2014 la diferite discipline. Dumitru Turcanu si Ion Postu au triumfat la Jeep Trial Cross, in cele doua clase.

 

Dumitru TURCANU, CAMPION CLASA 3500+: “ O emotie normala, totul ce s-a adunat de la cursa la cursa acum a fost ca o explozie. Ii multumesc Domnului, masina a tinut cu mine, am muncit asupra ei si m-a tinut pana la ultima etapa. ”

 

Dumitru Turcanu a avut parte de un sezon extraordinar. Pilotul, numit de fani si prieteni Vanatorul, a castigat 5 din cele 6 etape ale competitiei. Astfel, el a devenit campion la clasa 3500+, ce corespunde capacitatii motorului automobilelor. In clasa de pana la 3500 de centimetri cubi cel mai bun pilot al sezonului a fost Ion Postu.

 

Acesta a castigat 3 etape si a reusit o clasare pe locul 3. Tot aseara, unul dintre cei mai experimentati piloti, Alexei Curchi, a obtinut titlul de maestru in sport la Jeep Trial Cross. Federatia de Automobilism a oferit ieri si alte premii, cum ar fi cele de la karting. Campionul Moldovei la clasa rotax-max seniori a devenit Alexandru Railean, candidat la titlul de maestru in sport. Toti premiantii sezonului au obtinut cupe si medalii din partea federatiei de profil.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑