Reghe, furat iar de arbitru! Al Hilal a pierdut dintr-un penalty inventat. Neubert și Tene au sărit pe central



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Reghe, furat iar de arbitru! Al Hilal a pierdut dintr-un penalty inventat. Neubert și Tene au sărit pe central

Al Nasr - Al Hilal 1-0. Formația lui Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, venea după două victorii consecutive, iar sâmbătă întâlnea Al Nasr, într-un duel important pentru titlul din Arabia Saudită.

Echipa fostului stelist a fost învinsă cu 0-1, însă golul a fost înscris de adversarii lui Al Hilal dintr-un penalty inventat de central.

Fiind un meci între două dintre primele clasate din Arabia Saudită, acesta a fost arbitrat de o brigadă din străinătate, condusă de cehul Libor Kovarik.

Nu doar lovitura de la 11 metri a fost scandaloasă, ci și alte decizii care l-au dezavantajat pe Reghecampf. Antrenorul român și-a păstrat calmul la finalul partidei, lucru pe care nu l-au făcut asistenții săi.

Thomas Neubert și Florin Tene au sărit să îi ceară socoteală cehului de la centru, însă au fost cu greu opriți de oamenii de ordine. Pentru a părăsi terenul, Kovalik a fost escortat de bodyguarzi.

Supărat în urma rezultatului, dar și din cauza arbitrajului, Laurențiu Reghecampf a refuzat să mai participe la conferința de presă de după meci.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑