O noua victorie pentru Borussia Dortmund in Campionatul Germaniei: a batut-o pe Eintracht cu 4 la 1 - VIDEO



014 декабря 2015

Un nou show al echipei Borussia Dortmund, in Campionatul Germaniei. Aceasta a invins, acasa, formatia Eintracht, cu scorul de 4 la 1. Intre timp, in Anglia, in fotoliul de lider a urcat Arsenal Londra.

 

Eintracht a marcat un gol rapid in meciul cu Borussia Dortmund – Meyer a inscris deja in minutul 7. Gazdele au readus echilibrul pe tabela de scor, prin Mkhitaryan. Pe final de repriza, s-a produs un moment important. Fundasul oaspetilor, Medojevic, a faultat in careu un adversar si a fost eliminat. Aubameyang a ratat penalty-ul, dar a marcat dupa pauza, la capatul unei combinatii splendide. 

 

Eintracht a cedat definitiv dupa acest gol. Hummels si Adrian Ramos au punctat cate o data, iar Borussia Dortmund s-a impus cu 4 la 1. Galben-negrii au acumulat 38 de puncte si continua cursa de urmarire a liderului Bayern Munchen, care are la activ cu 5 puncte mai mult. Intre timp, in Campionatul Angliei, Arsenal Londra a batut-o pe Aston Villa, in deplasare, scor 2 la 0. Giroud si Ramsey au marcat golurile. 

 

Arsenal a urcat in postura de lider al campionatului, cu 33 de puncte. Tunarii sunt urmati de Manchester City si Leicester, cu cate 32 de puncte la activ.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑