AS Roma - Parma 0-0. A cincea remiză în șase meciuri și titlul este tot mai departe



015 февраля 2015

**AS Roma - Parma 0-0.** A cincea remiză în șase meciuri și titlul este tot mai departe

Surpriză imensă în Serie A! Fără vedetele Totti și Pjanic, dar cu noul sosit Doumbia în primul 11, Roma n-a putut să se impună pe Olimpico, în fața ultimei clasate, Parma, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Ljajic și Keita au fost cel mai aproape de a deschide scorul în prima repriză (42, 45). Gervinho l-a încercat și el pe Mirante de la marginea careului (59), iar Nainggollan n-a nimerit poarta dintr-o poziție favorabilă (70).

Doumbia putea debuta cu gol în tricoul celor de la Roma, dar n-a ajuns la centrarea lui Florenzi, iar la aceeași fază, Ashley Cole a trimis în bară (83).

Același Cole a mai șutat o dată peste poartă (89), iar ultima ocazie i-a aparținut lui Verde, în prelungirile meciului.

Cu acest rezultat, Roma nu profită prea mult de înfrângerea lui Napoli și înregistrează al 5-lea rezultat de egalitate în ultimele 6 meciuri, iar speranțele la titlu sunt acum tot mai mici.

AS ROMA: De Sanctis - Florenzi, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole - Keita, De Rossi ('58 Verde), Nainggolan - Ljajic ('77 Paredes), Doumbia ('85 Sanabria), Gervinho.

Antrenor: Rudi Garcia

PARMA: Mirante - Cassani ('90+2 Feddal), Mendes, Lucarelli (Cap.), Costa - Varela ('78 Palladino), Mariga ('87 Lodi), Mauri, Rodriguez - Nocerino - Belfodil

Antrenor: Roberto Donadoni 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑