Kim Clijsters a revenit pe teren după 3 ani! A jucat un "demonstrativ" la Antwerp, cu Petkovic



015 февраля 2015

 

**VIDEO** Kim Clijsters a revenit pe teren după 3 ani! A jucat un

Andrea Petkovic (locul 12 WTA) este noua campioană a turneului de la Antwerp (Belgia), nemțoaica beneficiind de neparticiparea Carlei Suarez Navarro în finala de duminică. Iberica a acuzat dureri la gât în dimineața meciului și nu a fost aptă de joc, dar organizatorii au găsit soluția ideală pentru a oferi un spectacol sportiv de calitate fanilor prezenți în tribune.

Pe teren a coborât legendara Kim Antonie Lode Clijsters (31 de ani), una dintre cele mai de succes sportive din istoria tenisului feminin.

Retrasă din activitate în 2012, după ce a cucerit 4 trofee de Grand Slam (3 la US Open) de-a lungul unei cariere care a adus-o și pe locul 1 WTA, Clijsters i-a încântat de spectatorii veniți la finală. Ea a jucat un set demonstrativ în compania Andreei Petkovic, set pe parcursul căruia a etalat o mulțime de lovituri fine și spectaculoase. În cele din urmă, Clijsters a câștigat cu 5-3 duelul demonstrativ.

Clijsters

Pentru Petkovic (27 de ani) a fost cel de-al 6-lea turneu câștigat în carieră, iar jucătoarea originară din Darmstadt a primit un trofeu sub forma unei rachete gravate cu 2008 de diamante. Ea a declarat la final:

"Nu știu exact cum ar trebui să mă simt. Pe de-o parte mă bucur că am ajuns în finală, dar pe de altă parte regret ce i s-a întâmplat Carlei. Tenisul e un sport dur și asemenea lucruri se pot întâmpla. E greu să te bucuri de un trofeu când îl câștigi așa. Dar pentru mine înseamnă foarte mult faptul că voi reveni în top 10 WTA. La un moment dat m-am accidentat și nu am putut juca un an, am căzut în afara topului 100 și chiar m-am gândit la retragere!". A fost prima ediție a turneului de la Antwerp din 2008 încoace.

Andrea Petkovic, una dintre cele mai culte jucătoare din circuitul feminin, a încheiat seara cu o glumă care a distrat spectatorii: "Antwerp este un oraș superb, cu oameni frumoși. Din păcate, cred că m-aș îngrășa foarte mult dacă aș sta aici mai mult timp. Ciocolata și napolitanele voastre sunt criminale! Cât despre Kim, mă bucur că s-a retras din circuit, ne-ar pune mari probleme".

24,4 milioane de dolari a câștigat Clijsters din premii, de-a lungul carierei

41 de titluri WTA a câștigat Clijsters în cariera sa. S-a născut la Blizen, pe 8 iunie 1983

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑