EXCLUSIV Ce sumă va primi Reghe pentru rezilierea contractului cu Al Hilal. Ciprian Panait e noul "principal"



015 февраля 2015

 

**EXCLUSIV** Ce sumă va primi Reghe pentru rezilierea contractului cu Al Hilal. Ciprian Panait e noul

UPDATE 21:59. Conform site-ului oficial al lui Al Hilal, noul antrenor principal al echipei va fi Ciprian Panait, care se ocupa până astăzi de echipa secundă a clubului saudit. Vom reveni cu detalii.

></p><p><span style=UPDATE 21:45. Reghecampf va primi din partea șefilor clubului jumătate din banii pe care ar fi trebuit să-i încaseze în cei doi ani de contract. Astfel, din suma totală de de 5,5 milioane de dolari, Reghe va primi pentru reziliere aproximativ 2,7 milioane de dolari.

În cele 24 de meciuri în care a antrenat Al Hilal, Reghecampf a avut 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrângeri.


Aventura lui Laurențiu Reghecampf (39 de ani) la Al Hilal a luat sfârșit! Digi Sport a anunțat sâmbătă faptul că postul său este nesigur, după ultimele evenimente din Arabia Saudită.

Pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare și a unor tensiuni mocnite cu noua conducere a clubului, fostul antrenor al Stelei și-a încheiat contractul la clubul arab, urmând să revină în țară zilele viitoare.

Conform surselor Digi Sport, înfrângerea din finala Cupei Prințului a fost decisivă pentru șefii lui Al Hilal, care au anunțat oficial despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Cel mai probabil, el va primi o compensație financiară pentru rezilierea contractului.

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Al Hilal în vara lui 2014, după ce a cucerit două titluri consecutive cu Steaua, în Liga 1. Ulterior, el a ratat atât finala Cupei Campionilor Asiei, cât și finala Cupei Prințului Arabiei Saudite, semnându-și, practic, sentința la Riyadh.

Al Hilal se află pe locul trei în Arabia Saudită, poziție calificantă în următoarea ediție a Ligii Campionilor Asiei, competiție pe care șeicii de la Al Hilal vor neapărat s-o câștige. Peste două zile, Al Hilal va juca un meci de campionat cu Al Orubah, în deplasare.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑