Corona Brașov - HC Nove Zamky 5-6, victorie importantă în finala Ligii MOL



 

**VIDEO** Corona Brașov - HC Nove Zamky 5-6, victorie importantă în finala Ligii MOL

ASC Corona Braşov a fost învinsă de HC Nove Zamky cu scorul de 6-5 (3-1, 1-2, 2-2), vineri seara, sub Tâmpa, şi este condusă cu 3-1 în finala Ligii MOL la hochei pe gheaţă.

Corona a început foarte rău meciul patru al finalei şi era condusă după două minute cu 2-0, oaspeţii desprinzându-se apoi la 3-0.

Echipa antrenată de Kari Rauhanen a încercat să revină în meci, potrivit agrepres.ro, dar după ce Zsolt Molnar a redus din diferenţă, slovacii au refăcut ecartul. Corona a marcat apoi de două ori la rând, prin Levente Zsok şi Ivan Dornic, dar Nove Zamky a anulat de fiecare dată eforturile echipei gazdă, concretizate de Molnar şi de Robert Peter.

Pentru oaspeţi au marcat Peter Polcik, Miroslav Stefanka, Michal Siska și Pavel Kowalczyk. HC Nove Zamky va juca pe teren propriu, în data de 17 martie, următorul meci al finalei, care poate fi şi ultimul având în vedere că sistemul de desfăşurare al ultimul act este ”cel mai bun din şapte jocuri'”.

Slovacii au câştigat primele două partide de pe teren propriu, cu 4-2 şi 3-2 (după prelungiri), Corona învingând cu 6-3 în primul joc de la Braşov.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑