Șumudică e revoltat de bănuielile de blat, înainte de meciul cu ASA: "Ar fi cea mai mare palmă pentru steliști!"



 

**Șumudică e revoltat de bănuielile de blat, înainte de meciul cu ASA:**

Fostul rapidist Marius Şumudică o poate face campioană pe Steaua, dar trebuie sa o încurce pe ASA Târgu Mureș etapa viitoare. Meciurile care vor decide campioana și echipele retrogradate din Liga 1 vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Marius Șumudică a declarat: "Dacă se va întâmpla ca Astra să câștige la Târgu Mureș sau să facă un rezultat de egalitate și Steaua să ia campionatul ar fi cea mai mare palma pe care le-aș da-o steliștilor și îmi doresc să le dau această palmă!".

Astra joacă rolul de arbitru pentru subsolul şi vârful clasamentului - elevii lui Marius Şumudică evoluează în următoarele două etape cu U Cluj şi Târgu Mureş. Nu-şi permit însă cadouri, pentru că giurgiuvenii visează în continuare la un loc pe podium.

"Petrolul joacă la Târgu Mureș se pot încurca și noi putem urca chiar pe locul 3, pentru mine nu contează că arbitrez lupta pentru evitarea retrogradării sau pentru câștigarea campionatului", a mai declarat antrenorul Astrei. Dacă Petrolul nu va câștiga toate meciurile până la finalul sezonului, Astra are toate șansele să ocupe ultima treaptă a podiumului.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑