Nu s-a jucat finala, dar știm cine e golgheterul UEFA Europa League! Bacca are nevoie de un "poker"



 

Nu s-a jucat finala, dar știm **cine e golgheterul UEFA Europa League!** Bacca are nevoie de un

FC Sevilla și Dnipro Dnepropetrovsk vor juca finala UEFA Europa League, pe data de 27 mai, la Varșovia, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Deși din competiția din acest sezon mai e de disputat un meci, locul 1 din clasamentul golgheterilor pare asigurat pentru doi jucători.

Cu câte 8 goluri marcate în ediția 2014/2015, Alan (ex-FC Salzburg) și Romelu Lukaku (Everton) nu mai pot fi ajunși în ierarhie decât de Carlos Bacca (FC Sevilla), care are 5 goluri la activ. Drept urmare, columbianul Bacca are nevoie de minimum trei reușite pentru a-i egala pe cei doi și de patru goluri pentru a fi unicul golgheter al întrecerii.

Alan a plecat de la Salzburg în iarnă, pentru a semna cu echipa chineză Guangzhou Evergrande, dar are toate șansele să împartă premiul de golgheter cu belgianul Lukaku. Dacă brazilianul a avut nevoie de 5 meciuri (423 de minute) pentru cele 8 goluri, Lukaku a jucat 9 meciuri pentru Everton (634 de minute). În topul golgheterilor îl regăsim și pe Raul Rusescu (Steaua), autor a cinci goluri în UEL.

În rest, Sevilla nu mai propune vreun marcator de elită în afara lui Bacca, deși îi mai are în lot pe Gameiro, Deulofeu sau Reyes. Nici Dnepr nu impresionează în ofensivă: a marcat 15 goluri în această ediție de UEL, în 16 partide, golgheterul echipei fiind croatul Nikola Kalinic, cu trei reușite.

8 goluri - Alan (FC Salzburg), Romelu Lukaku (Everton)

7 goluri - Gonzalo Higuain (Napoli)

6 goluri - Stefanos Athanasiadis (PAOK), Guillaume Hoarau (Young Boys), Jonathan Soriano (FC Salzburg), Luciano Vietto (Villarreal), Lior Refaelov (Brugge)

5 goluri - Raul Rusescu (Steaua), David Lafata (Sparta Praga), Harry Kane (Tottenham), Andrej Kramaric (Rijeka), Carlos Bacca (Sevilla), Claudio Beauvue (Guingamp), Demba Ba (Beșiktaș), Kevin De Bruyne (Wolfsburg)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑