TRAGEDIE pentru fanii lui Real Madrid! Titlul de campioană a Spaniei, recucerit de FC Barcelona



foto simbol: guardian.ng
Barcelona a devenit pentru al doilea an consecutiv campioana La Liga. Catalanii şi-au asigurat cel de-al 24-lea titlu din palmares după ce, în ultima etapă, au învins în deplasare la Granada cu scorul de 3-0.
Uruguayanul Luis Suarez a deschis scorul în minutul 22, iar peste un sfert de oră sud-americanul a dublat avantajul oaspeților.
Tot Suarez a stabilit și scorul final în minutul 86, reuşind hat-trick-ul. Astfel, atacantul Barcelonei a devenit golgheterul campionatului cu 40 de goluri.
Real Madrid a încheiat campionatul pe locul doi. "Los Blancos" au jucat de asemeni în deplasare și au învins în ultima etapă pe Deportivo La Coruna cu 2-0, însă asta a fost insuficient pentru a depăşi Barcelona în clasament. Ambele goluri ale madrilenilor au fost înscrise de portughezul Cristiano Ronaldo.
Real Madrid a obţinut astfel a 12-a victorie consecutivă în Primera Division cu Zidane pe banca tehnică.
Campioana Spaniei are şansa de a realiza în acest sezon eventul ”campionat-cupă”. Asta, dacă clubul ”blau-grana” câştigă Cupa Regelui, finală căreia o va juca pe 22 mai, în compania formației FC Sevilla.
Oficialii clubului catalan au anunţat că după finală vor organiza o paradă prin oraş, dacă Barcelona va câştiga trofeul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑