Cristi Chivu: ”Vreau ca o echipă românească să câștige Champions League, e o experiență unică”



 

**VIDEO** Cristi Chivu: ”Vreau ca o echipă românească să câștige Champions League, e o experiență unică”

Cristi Chivu are un singur regret de când s-a lăsat de fotbal: a prins două Campionate Europene, însă niciun Campionat Mondial. Cel mai aproape de un turneu final a fost în 2001, când "tricolorii" au ratat barajul în fața Sloveniei. Retras din activitate în urmă cu trei luni, fostul fundaş s-a despărţit de Inter în aplauzele fanilor.

„A fost o decizie pe care trebuia să o iau, normal, în urma ultimei operații pe care am făcut-o și în ce a constat ea. Știam clar că nu voi mai putea juca fotbal. Am trăit șapte ani superbi la Inter. Știu ce relație am avut, am și voi avea cu acel grup și nu am fost surprins de retragerea pe care mi-au făcut-o. A fost o colaborare extraordinară din toate punctele de vedere și probabil că și puțină recunoștință din partea lor, așa cum eu în toți acești șapte ani le-am oferit cam tot ce le puteam oferi, mi-am riscat până și viața pentru acea echipă”, a declarat Cristi Chivu.

Fostul căpitan al echipei naționale a României a adunat 9 trofee pe Giusseppe Meazza, printre care şi unul al UEFA Champions League, în 2010, an în care Inter a reuşit "tripleta".

„Sper ca un alt român să câștige cât de repede Champions League, aș vrea să văd o echipă românească câștigând, asta ar fi mult mai frumos. E o experiență unică, pe care merită să o trăiești, dacă ai posibilitata”, a mai spus Chivu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑