Sebastien Ogier, la un pas de a deveni campion mondial la raliuri



015 сентября 2013

 

Sebastien Ogier este la un pas de a deveni campion mondial la raliuri. Francezul poate obţine această performanţă dacă va câştiga Raliul Australiei, iar principalii contracandidaţi ai săi, Neuville şi Latvala, vor obţine cu 9 şi, respectiv, 3 puncte mai puţine ca el. Cu şase probe speciale înainte de finalul competiţiei, Ogier este lider incontestabil.

Pilotul francez s-a distanţat la 46 secunde de Mikko Hirvonen, după 14 probe speciale. Thierry Neuville şi-a păstrat poziţia a treia, în timp ce Latvala a urcat pe locul 4 şi este la 36,2 secunde de podium. Andreas Mikkelsen ocupă locul cinci, după ce l-a devansat pe Mads Ostberg.

Pentru a deveni campion mondial, la finalul etapei, Ogier trebuie să câştige Raliul Australiei şi să acumuleze cu nouă puncte mai multe de cât Thierry Neuville şi cu trei mai multe decât Jari-Matti Latvala. Dacă va reuşi această performanţă, Ogier va deveni noul campion mondial, după ce în ultimii nouă ani, titlul a fost câştigat doar de Sebastien Loeb.

Ultimele probe speciale vor avea loc pe parcursul zilei de duminică. Pe lângă etapa din Australia, în Campionatul Mondial de Raliuri mai sunt de disputat trei runde. Ultimele etape sunt programate în Franţa, Spania şi Marea Britanie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑