Wolfsberger - Salzburg 1-0. Adversara Astrei nu mai e lider în Austria



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Wolfsberger - Salzburg 1-0. Adversara Astrei nu mai e lider în Austria

Red Bull Salzburg, una din adversarele Astrei Giurgiu în grupele UEFA Europa League, nu mai este lider în campionatul Austriei, după ce în etapa a 8-a a fost învinsă cu 1-0 în deplasare de Wolfsberger AC, care a urcat pe prima poziţie în clasament.

Unicul gol a fost opera lui Tadej Trdina (26). Salzburg nu a reuşit să fructifice avantajul omului în plus, după eliminarea lui Christopher Wernitznig în finalul primei reprize. Este al treilea eşec consecutiv pentru campioana en titre a Austriei, eliminată de suedezii de la Malmoe FF în play-off-ul UEFA Champions League.

Salzburg a fost lider fără întrerupere timp de 14 luni în Austria. Wolfsberger a devenit prima echipă din statul Carintia care ocupă primul loc în campionatul Austriei, notează site-ul viitoarei adversare a Astrei. Salzburg are acum 18 puncte, trei mai puţin decât Wolfsberger. Pe locul 3, la mare distanţă, este Admira Wacker cu 11 puncte.

Adi Huetter, tehnicianul lui Salzburg, se confruntă cu o lungă listă de accidentări, el neputând conta pe Vorsah, Rodne, Berish, Sorense, Schiemer, Ulmer şi Keita. Titularul obişnuit al postului de portar, ungurul Peter Gulacsi, a fost rezervă în această partidă. În primul său meci din Grupa D a Europa League, Salzburg întâlneşte joi, acasă, formaţia scoţiană Celtic Glasgow.

Salzburg (4-4-2): Walke - Schwegler, Ramalho (Bruno, 67), Hinteregger, Ankersen - Kampl, Ilsanker (Lazaro, 84), Leitgeb, Sabitzer - Alan (Quaschner, 46), Soriano.

AGERPRES


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑