Tensiune maximă în fotbal! Câştigătoarea în Grupa H se va decide azi



015 октября 2013

 

Tensiune maximă în grupa Moldovei! Câştigătoarea şi ocupanta locului doi în Grupa H se vor decide astăzi, în ultima zi de joc. Deşi adversara tricolorilor din această seară, Muntenegru, păstrează şanse matematice de a prinde barajul, doar Anglia şi Ucraina sunt echipele care, de facto, luptă pentru turneul final.

Liderul Grupei H, Anglia, joacă în această seară cu Polonia şi are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura primul loc şi calificarea directă la Mondialul din Brazilia. Englezii vin cu un moral bun, după ce vineri, au învins Muntenegru cu 4-1.

"Am făcut jumătate de treabă. Eu cred, la fel ca şi antrenorul echipei, că avem nevoie să dăm totul pe teren ca să rezolvăm odată calificarea. Va fi un meci greu, dar noi suntem gata de el", a declarat Leighton Baines, fundaş naţionala Angliei.

Într-un alt meci, Ucraina va juca în deplasare cu San Marino şi are nevoie de cel puţin un punct pentru a termina preliminariile pe locul doi în grupă. Elevii lui Mihail Fomenko au, însă, şanse mari şi de a merge direct la mondial. Ucraina va câştiga Grupa H dacă învinge San Marino şi dacă Anglia va face egal sau va pierde cu Polonia.

Englezii au, totuşi, asigurat cel puţin locul doi în grupă. Muntenegru este cea de-a treia echipă cu şanse la calificare. Vucinic şi compania vor merge la baraj dacă înving Moldova la cel puţin 11 goluri diferenţă, iar Ucraina pierde cu San Marino. Tricolorii vor încheia campania preliminară pe locul cinci în grupă, indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑