Romania a facut inca un pas spre calificarea la Campionatul European. A invins-o in deplasare pe Finlanda



015 октября 2014

Nationala Romaniei a mai facut un pas spre calificarea la Campionatul European. Echipa lui Victor Piturca a invins, in deplasare, reprezentativa Finlandei, scor 2 la 0. Liderul surprinzator al grupei preliminare este Irlanda de Nord.

 

Nationala Romaniei a fost mai insistenta in atac, in meciul cu Finlanda. Tricolorii, insa, nu au reusit sa deblocheze poarta gazdelor in prima repriza. Imediat dupa pauza, Chipciu s-a accidentat si a fost inlocuit cu Sanmartean. Avea sa fie o schimbare inspirata a lui Piturca. Sanmartean a centrat perfect din corner, iar Bogdan Stancu a inscris cu o lovitura de cap. In cateva momente acelasi Sanmartean a provocat eliminarea lui Ring, care a primit al 2-lea cartonas galben pentru un nou fault. In minutul 83 Stancu a stabilit scorul final, de 2 la 0, cu un sut formidabil din afara careului, dupa o alta pasa a lui Sanmartean. 

 

Tot aseara, Irlanda de Nord a uimit Europa, dupa ce a invins, cu 2 la 0, Grecia, la Pireu. Ward si Lafferty au inscris cate un gol. 

 

Dupa 3 etape, nationala Irlandei de Nord este liderul grupei F, cu 9 puncte. Romania ocupa locul 2, cu 7 puncte, fiind urmata de Finlanda si Ungaria, cu cate 4. Tot ieri, Ungaria a batut greu, in deplasare, Feroe, scor 1 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: finlanda, romania, campionatul european,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑