Voiculeț a explicat cum a decurs relația cu CFR: ”M-am antrenat singur trei săptămâni”



015 октября 2015

 

Voiculeț a explicat cum a decurs relația cu CFR: **”M-am antrenat singur trei săptămâni”**

Claudiu Voiculeț a devenit liber de contract la 2 octombrie iar de curând a semnat cu ASA Târgu Mureș, mutare care a modificat și regulamentele FRF și LPF.

Fotbalistul vicecampioanei a explicat, într-un interviu pentru Digi Sport, cum a decurs colaborarea cu cei de la CFR Cluj, fostul său club.

Când m-am dus la Cluj, practic am început cu stângul relația. M-am antrenat singur trei săptămâni. După aceea, am discutat cu domnul Mureșan, am ajuns la un acord, mi-a explicat că procesul nu are nicio legătura cu ce se întâmplă la echipă și am continuat. Am încercat să ajut cât am putut de mult”, a spus Voiculeț.

Mijlocașul a avut și el emoții în privința realizării transferului la gruparea de pe Mureș.

Nici eu nu am mai întâlnit un astfel de caz. Și mie mi s-a părut foarte ciudată. Așa a fost.”

Dinamo - ASA Târgu Mureș, din etapa a 14-a a Ligii 1, programat sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20:30, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

După ce a jucat în septembrie contra celor de la Dinamo, scor 0-2, meci în care a și marcat un gol, Voiculeț va fi din nou ”oaspetele” roș-albilor, acum în tricoul mureșenilor. Chestionat dacă este pregătit pentru încă un gol de generic, fotbalistul a replicat:

E greu să dai goluri așa de frumoase, de aia sunt și așa rare. Eu vreau ca sâmbătă să câștigăm, indiferent cine marchează”, a conchis Voiculeț.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑