Papp: ”În ciuda dublei, rămân fundaș. M-a ajutat instinctul, cineva acolo sus mă iubește”



 

**VIDEO** Papp: ”În ciuda dublei, rămân fundaș. M-a ajutat instinctul, cineva acolo sus mă iubește”

Paul Papp nu a marcat niciodată mai mult de trei goluri într-un sezon. În actualul, are deja patru reușite, din care două în meciul cu Irlanda de Nord (VIDEO&DETALII). Fundașul Stelei susține că sosirea sa la campioana României a reprezentat un pas mare în cariera sa și a vorbit despre secretul din spatele jocului său bun.

”Sunt foarte fericit pentru goluri, dar rămân în continuare fundaș: dreapta sau central. Oriunde mă bagă antrenorul, o să joc, o să-mi fac treaba de fundaș, dar dacă mi se va mai ivi ocazia să marchez, cum am făcut-o azi, nu voi ezita.

Nu cred că este un pas înapoi sosirea la Steaua, am spus-o și când am venit. Sunt de fapt doi înainte, pentru că am găsit oameni profesioniști, un club foarte profesionist, cum din păcate nu am găsit în Italia”, a explicat Papp, în direct la Digi Sport.

Fundașul de 25 de ani s-a arătat surprins de victoria Insulelor Feroe în Grecia și spune că România este deja cu un pas la Euro 2016.

„E adevărat, nu ne așteptam să ăvem 9 puncte avans față de Grecia, după doar patru meciuri, dar vreau să cred că lumea ar trebui să aibă mai multă încredere în noi, pentru că suntem niște băieți de valoare, niște caractere de valoare. Și sperăm că am luat o opțiune serioasă de calificare cu această victorie”, a mai spus jucătorul Stelei.

Papp a povestit cum a reușit să marcheze supergolul din care a deschis scorul, în minutul 74.

„M-a dus faza acolo, la primul gol. Instinctul m-a ajutat, ca de fiecare dată. Sunt foarte fericit că îl am și că e cineva sus care mă iubește.

Eu cred că victoria din seara asta nu ar avea nicio valoare dacă nu vom continua să câștigăm sau, cel puțin, să nu pierdem. Dacă vom juca ca în seara asta, vom mai face și alte meciuri mari.

Este foarte bună schimbarea adusă de Iordănescu, are o experiență destul de bună și este și meritul său, atmosfera e foarte bună la lot, e foarte bine așa”, a încheiat Paul Papp.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑