Bombă în fotbalul moldovenesc. FC Costuleni se retrage din Divizia Naţională



www.uefa.com

Bombă în fotbalul moldovenesc. FC Costuleni a anunţat că se retrage din Divizia Naţională. Decizia a fost luată de noul preşedinte al formaţiei din Ungheni, Andrei Grigor. Acesta a trimis o scrisoare la Federaţia de fotbal, în care anunţă că gruparea din Ungheni se retrage din campionat. Grigor şi-a motivat decizia prin faptul că echipa nu va reuşi în acest sezon să îndeplineasca obiectivul şi anume calificarea în cupele europene.

Echipa doar se retrage din campionat. Vom discuta cu jucătorii. Îi vom întreba de ce nu au îndeplinit unele obiective. Am multe întrebări la ei. Clubul nu se va dizolva în nici într-un caz. Aşteptăm ca stadionul din Ungheni să fie finisat. Noi vom juca acolo meciurile de acasă, dar în acest an echipa nu va juca", a declarat Andrei Grigor.

Fostul patron al echipei FC Costuleni, Iurie Chirinciuc, care este acum preşedintele de onoare al formaţiei, a declarat că o decizie finală încă nu a fost luată şi că scrisoare trimisă la FMF ar putea fi retrasa.

Conform punctului 9.10 din Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, dacă un club se retrage benevol din campionat, acesta va fi sancționat cu suspendare de participare în Campionat pe o perioadă de 3 sezoane fotbalistice consecutive, urmând după executarea sancțiunii să înceapă anul competițional din Divizia ”B”.

FC Costuleni ocupă în prezent locul opt în clasament. Formaţia din raionul Ungheni a promovat în prima ligă valorică în urmă cu trei ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑