Marc Marquez a câștigat concursul de dirt-track Superprestigio 2014



015 декабря 2014

 

Marc Marquez nu poate sta mult timp departe de motocicletă. Spaniolul a participat la competiţia de dirt-track Superprestigio de la Barcelona şi s-a clasat pe primul loc.

Marc Marquez a câștigat concursul de dirt-track Superprestigio 2014, desfășurat la Barcelona. Dublul campion mondial la MotoGP l-a învins în marea finală pe Jared Mees, campionul american de Flat Track din 2014. Marquez, în vârstă 21 de ani, şi-a luat revanşa după înfrângerea de anul trecut, când a fost învins de către un alt american, Brad Baker.

Podiumul competiţiei de la Barcelona a fost completat de Kenny Noyes, acesta fiind campionul Spaniei la superbike. La debutul său în concursul Superprestigio, , australianul Troy Bayliss, triplu campion mondial de superbike, s-a clasat doar al 10-lea.

În cursa pentru locurile 9 - 16, Bayliss a fost depășit în ultimele două tururi de către Toni Elias. Marc Marquez este deja în vacanţă, iar după sărbători va începe pregătirile pentrul noul sezon, care va debuta pe 29 martie, în Qatar.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑