Manchester United a învins Liverpool cu scorul de 3:0



015 декабря 2014
foto: stolenimg.com

"Diavolii roşii" au umilit "cormoranii" în derby-ul etapei a 16-a din Campionatul Angliei. Manchester United a învins Liverpool cu scorul de 3-0 şi a obţinut a şasea victorie din acest sezon.  

Manchester United a început senzaţional meciul cu Liverpool de pe teren propriu şi a deschis scorul în minutul 12 prin Wayne Rooney, care a marcat al cincilea său gol din carieră în poarta cormoranilor. Atacantul a devenit fotbalistul lui United cu cele mai multe goluri marcate rivalei Liverpool. Juan Mata a mai înscris o dată până la pauză, dublând avantajul gazdelor. Olandezul Robin Van Persie a stabilit rezultatul final în repriza secundă.

În urma victoriei, Manchester United şi-a consolidat poziția a treia în clasament. Cu 31 de puncte după 16 etape, "diavolii roșii" s-au distanțat la trei puncte de West Ham și la cinci de Southampton, ocupantele locurilor 4 și respectiv 5. De cealaltă parte, Liverpool are cel mai slab start de sezon din ultimii 50 de ani.

În ultimele zece partide oficiale, Liverpool a înregistrat doar două victorii, trei remize și cinci înfrângeri și se află pe locul nouă, la 18 puncte distanță de liderul campionatului, Chelsea.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑