Real Sociedad-Athletic Bilbao 1-1. Spectacol în derby-ul Țării Bascilor



015 декабря 2014

**Real Sociedad-Athletic Bilbao 1-1.** Spectacol în derby-ul Țării Bascilor

Real Sociedad și Athletic Bilbao au remizat, 1-1, în derby-ul Țării Bascilor. În superioritate numerică în ultimele 10 minute, echipa lui David Moyes a fost foarte aproape de a 3-a victorie la rând pe teren propriu în fața rivalei.

Real Sociedad și Athletic au oferit spectacol în primul episod din acest sezon al derby-ului Țării Bascilor.

Gazdele au deschis scorul repede, în minutul 2, prin Carlos Vela, cel mai rapid gol înscris într-un derby basc din 1996 încoace, când Gică Craioveanu a marcat în minutul 1 într-un Real Sociedad-Athletic Bilbao 2-2.

Real a fost aproape de al doilea gol la ocazia uriașă a lui Inigo Martinez.

Athletic a replicat prin Markel Susaeta, cel care adusese ultima victorie a echipei sale contra rivalei.

Oaspeții au început în forță repriza secundă și puteau înscrie la ocazia lui Muniain.

Formația lui Valverde a egalat totuși în minutul 61: Susaeta a centrat perfect pentru golul superb semnat de Oscar De Marcos.
Finalul meciului a fost unul extrem de fierbinte. În minutul 80, Laporte a văzut al doilea galben și a fost apoi eliminat pentru că l-a lovit pe Xabi Prieto.

În superioritate numerică, Real Sociedad a căutat în zadar golul victoriei. Canales a trimis în bară, apoi tot el a ratat din mijlocul careului.

Real Sociedad – Athletic s-a terminat 1-1. Pentru echipa lui Valverde urmează un nou duel tare, cu Atletico Madrid. Meciul este duminică de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 2!

ECHIPELE

Sociedad: Zubikarai - Carlos Martinez, Ansotegi, Inigo Martinez, De La Bella - Xabi Prieto, Bergara, Granero (Zurutuza, 64), Castro - Vela, Finnbogason
Antrenor: David Moyes

Bilbao: Iraizoz - De Marcos, San Jose, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Mikel Rico - Susaeta (Gurpegi, 81), Unai Lopez (Viguera, 60), Muniain (Ibai, 78) - Aduriz
Antrenor: Ernesto Valverde

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑