AS Monaco - Marseille 1-0. Trupa din Principat a ajuns la 3 victorii la rând în Ligue 1



015 декабря 2014

**AS Monaco - Marseille 1-0.** Trupa din Principat a ajuns la 3 victorii la rând în Ligue 1

AS Monaco nu a lăsat-o pe Olympique Marseille să se desprindă în fruntea clasamentului din Ligue 1.

În startul confruntării, trupa lui Marcelo Bielsa a prins-o pe Monaco în jocul ei pe contre și Gignac a semnat prima ocazie cu o lovitură de cap care nu a nimerit poarta.

Replica gazdelor a venit de la Martial, al cărui șut a zguduit transversala. Thauvain a centrat perfect din flancul drept însă Lemina a plasat balonul cu capul pe langă poarta lui Subasic, rămas fără reacție.

Prima paradă a meciului i-a aparținut lui Mandanda, care a respins în corner șutul pe jos expediat de Ferreira Carrasco, iar repriza s-a încheiat cu ocazia uriașă semnată de Fanny după o lovitură de colț.

În partea a doua a meciului, Monaco a jucat mai pragmatic, iar OM a mai avut o singură situație clară, cînd Gignac a tras din unghi în brațele lui Subasic.

Unicul gol al meciului a venit după o centrare a lui Martial care l-a găsit pe Bernardo Silva, iar șutul acestuia l-a învins pe Mandanda.

Monaco putea face 2-0, însă Raggi a trimis cu capul alături și Monaco urcă pe 6 în urma acestui succes, cea mai bună clasare de la începutul campionatului.

ECHIPELE:

Monaco: Subasic - Fabinho, Toulalan, Abdennour, Raggi - Silva (90+1 Diallo), Bakayoko, Moutinho - Dirar (78 Ocampos), Martial (82 Germain), Ferreira Carrasco. Antrenor: Leonardo Jardim

Marseille: Mandanda - Dja-Djedje, Fanni, Nkoulou, Mendy - Lemina (84 Boutobba), Imbula - Thauvin, Payet, A. Ayew (72 Batshuayi) - Gignac. Antrenor: Marcelo Bielsa

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑