Planurile lui Gâlcă pentru 2015: ”Îmi doresc să jucăm mai ofensiv și să câștigăm toate cele trei trofee puse în joc”



015 декабря 2014

**Planurile lui Gâlcă** pentru 2015: ”Îmi doresc să jucăm mai ofensiv și să câștigăm toate cele trei trofee puse în joc”

Costel Gâlcă spune că Steaua a avut un tur de campionat foarte bun, explică de ce s-a ratat calificarea în primăvara Europa League, dar și ce planuri are pentru viitor.

VIDEO CSMS Iași - Steaua, 0-3. Gruparea din Ghencea și-a luat o mică revanșă în fața fanilor după eliminarea din Europa, prin calificarea în semifinalele Cupei Ligii. Costel Gâlcă, antrenorul roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa, mai ales de jucătorii folosiți mai puțin până acum.

”Am jucat de trei ori cu Iașiul și i-am învins de tot atâtea ori. A fost o victorie de moral , după eșecul cu Dinamo Kiev și eliminarea din Europa League. A fost un joc destul de bun, am înscris repede și am reușit să ne calificăm mai departe.

Cei care au jucat în acest meci au făcut un joc foarte bun”, a spus Gâlcă.

Chestionat despre viitor, tehnicianul campionilor a spus că nu știe ce transferuri se vor face la iarnă, dar a făcut o promisiune fanilor.

”Regret ratarea calificării în Europa League, dar nu a fost să fie. Dacă nu marcăm, nu putem câștiga.

Turul de campionat a fost unul foarte bun pentru noi. Suntem la nouă puncte de a doua clasată. Nu știu ce urmează. Trebuie să vorbesc cu domnul președinte. Nu știu ce transferuri vom face.

În retur, îmi doresc să jucăm mai ofensiv și să câștigăm campionatul. Bineînțeles, că vreau și celelalte două trofee în care suntem implicați”, a mai spus Gâlcă.

Și în vară, Costel Gâlcă și-a dorit jucători la Steaua, dar, dintre aceștia, singurul care i-a fost adus este Breeveld.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑