Și-a ucis ”maestrul”. Villarreal a câștigat pe Calderon prin golul lui Vietto, fotbalist ”debutat” de ”Cholo”



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Și-a ucis ”maestrul”. Villarreal a câștigat pe Calderon prin golul lui Vietto, fotbalist ”debutat” de ”Cholo”

Villarreal s-a impus pe terenul lui Atletico Madrid, cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de argentinianul Luciano Vietto, în minutul 85 al partidei. Fotbalistul sosit în vară de la Racing Club, în schimbul a 6 milioane de euro, în vârstă de 21 de ani, a bifat al cincilea său gol în La Liga și al 10-lea în toate competițiile pentru Villarreal.

Atacantul și-a ”ucis” maestrul, îndepărtându-l pe Diego Simeone de liderul Real Madrid, care-și mărește ecartul față de rivala sa din capitala Spaniei la șapte puncte, după doar 15 jocuri. ”Cholo” Simeone este chiar antrenorul care l-a debutat pe Vietto, în 2011, la Racing Club, în Argentina, pe când atacantul lui Villarreal avea doar 18 ani.

></p><p>Debutul lui Vietto a avut loc într-un meci Racing Club-Lanus, din octombrie 2011, încheiat la egalitate, 1-1. Vietto a intrat în minutul 85, în locul lui Pillud. Acela avea să fie, însă, și singurul meci al lui Vietto sub comanda lui Simeone, care ulterior pleca la Atletico Madrid. Iar fără ”Cholo”, atacantul nu a mai revenit în teren decât în iunie 2012, într-un meci cu Velez Sarsfield.</p><p><strong>În ultimele 13 partide jucate cu Villarreal, Vietto a contribuit la 10 goluri - șase reușite și patru assist-uri.</strong></p><p>Atletico a pierdut primul său meci acasă din mai 2013 încoace. Atunci învingătoare fusese Barcelona. După 582 de zile, s-a întâmplat din nou! De 21 de meciuri oficiale nu mai pierduse Atleti acasă și de 27 de partide consecutive nu mai cunoscuse înfrângerea în La Liga, pe Vicente Calderon!</p><p><em><strong>„Îi mulțumesc lui Simeone că a avut încredere în mine să mă debuteze acum trei ani, dar acum eu sunt la Villarreal și el e la Atletico. Acesta este fotbalul”,</strong></em> a declarat Vietto la finalul partidei.</p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑