Cesena-Fiorentina 1-4. Tătărușanu, doar rezervă, Nica, titular în premieră!



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Cesena-Fiorentina 1-4. Tătărușanu, doar rezervă, Nica, titular în premieră!

Fiorentina a câștigat cu 4-1 pe terenul Cesenei, în primul meci ca titular al fostului dinamovist Constantin Nica, la echipa gazdă. Omul care-l ține pe banca de rezerve pe Tătărușanu a gafat incredibil la golul gazdelor.

Fiorentina, cu Tătărușanu pe banca de rezerve, s-a impus fără emoții pe terenul Cesenei, la care a evoluat - pentru prima oară ca titular - Constantin Nica. Echipa lui Montella a deschis scorul cu un minut înainte de pauză, prin Borja Valero. În minutul 47, Savic a dublat avantajul oaspeților, în urma unei lovituri libere.

Neto a gafat incredibil la o minge ușoară, trimisă de Savic spre propria poartă (60). Portarul brazilian a ratat o preluare simplă și balonul a intrat în plasă. În minutul 63, Nica a părăsit terenul de joc, fiind înlocuit cu Garritano (63).

Gonzalo Rodriguez și-a readus echipa la două goluri diferență față de gazde (79), pentru ca, în prelungiri, El Hamdaoui să stabilească scorul final, 4-1 pentru Fiorentina, care a ajuns la patru victorii în deplasare în acest sezon.

ECHIPELE

Cesena: Leali - Volta, Lucchini, Capelli - Nica (Garritano, 63, Carbonero (Tabanelli, 74), Cascione (De Feudis, 86), Coppola, Mazzotta - Hugo Almeida, Defrel
Antrenor: Domenico Di Carlo

Fiorentina: Neto - Savic, Rodriguez, Basanta - Joaquin, Aquilani, Pizarro, Borja Valero (El Hamdaoui, 85), Marcos Alonso (Vargas, 87) - M. Fernandez, Mario Gomez (Ilicic, 76)
Antrenor: Vicenzo Montella

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑