Seara INCENDIARA intr-un complex sportiv din Chisinau. Luptatori din mai multe tari si-au demonstrat forta in cusca



014 декабря 2014

Seara de foc intr-un complex sportiv din Chisinau. Luptatori din Franta, Elvetia sau Moldova si-au demonstrat forta in cusca si au produs un spectacol de zile mari. Centura de campion la categoria de 66 de kilograme a fost cucerita de rusul Husein Ashabov.

 

16 lupte s-au dat aseara la cea de-a 2-a editie de Cage Encounter din Moldova. Temperaturile au fost inalte nu doar in cusca, dar si in afara ei. Tara noastra a fost reprezentata la turneu de 8 baieti. Una din cele mai spectaculoase infruntari a fost cea dintre Andrei Barbarosie si ucraineanul Stepan Poshivak. Moldoveanul a castigat lupta in doar 90 de secunde. 

 

O alta bijuterie a serii a fost duelul dintre doua fete: Roxana Teixeira din Franta si Daria Cebisova din Ucraina. A fost o lupta incinsa, iar fiecare sportiva a avut momente cand putea sa cedeze. La final, ucraineanca a cedat sub ploaia de lovituri primite in cap. 

 

Roxane TEIXEIRA, LUPTATOARE, FRANTA: “Adversara a fost foarte rapidă, dar m-am apărat şi m-am adaptat la stilul ei pentru a replica mai tare. Sunt foarte bucuroasă de atmosfera superbă din sală. ” 

 

Centura de campion la categoria de greutate de 70 de kilograme nu a fost data nimanui, intrucat luptatorul rus Hasan Ashabov a aplicat o lovitura interzisa in duelul cu francezul Damian Lapilus. In schimb, fratele acestuia, Husein, a cucerit centura WWFC la categoria de 66 de kilograme. Lupta dificila a lui Husein cu elvetianul Benjamin Brender a durat toate cele 5 runde, iar la final juriul a decis ca Ashabov a fost mai bun. Seara s-a incheiat frumos, cu superfight-ul moldoveanului Ion Cutelaba si romanului Izidor Bunea. Luptatorul nostru l-a doborat pe adversar in prima runda. 

 

Ion CUTELABA, LUPTATOR MOLDOVA: “Cand calc piciorul in cusca, ma simt ca un tigru, ca un leu. Daca o sa imi cada sansa sa ma lupt pentru centura o sa ma pregatesc foarte mult. Este sansa, deoarece eu cred in mine. ”

 

Turneul de lupte in cusca a fost organizat de Liga Internationala WWFC si Asociatia Nationala de Combat Sambo si MMA din Republica Moldova. A fost a 2-a editie desfasurata in Moldova, dupa cea din luna iunie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑