Guingamp - PSG 1-0. primul eșec al campionilor în actuala stagiune



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Guingamp - PSG 1-0. primul eșec al campionilor în actuala stagiune

VIDEO FC Barcelona - PSG, 3-1. Săptămână neagră pentru PSG: după eșecul suferit în dauna catalanilor, în UEFA Champions League, campioana Franței a ”bifat” și primul eșec al stagiunii din Ligue 1.

Paris Saint-Germain a încheiat o săptămână de coșmar. Deși au atacat în valuri, parizienii n-au avut sorți de izbândă pe terenul echipei la care, pe vremuri, a evoluat și fostul dinamovist Gică Mihali (1995-1998 - 95 de meciuri, 5 goluri), dar și Didier Drogba (2002-2003 - 45 de meciuri, 20 de goluri).

Elevii lui Laurent Blanc puteau deschide scorul încă din minutul 3, însă Cavani a nimerit transversala cu o execuție elegantă. Numai că, cei care au deschis scorul au fost chiar gazdele. Pied a transformat în gol prima ocazie importantă a partidei, opt minute mai târziu.

Beauvue putea dubla avantajul după ce l-a depașit pe David Luiz, însă golgeterul lui Gunigamp a trimis puțin pe lângă poartă. (min 22). Elevii lui Laurent Blanc nu au izbutit să egaleze până la finalul primei ore de joc, iar în minutul 61 au fost dezavantajați de central.

N-a fost 2-0 nici în minutul 75, atunci când Sankhare a trecut în viteză de David Luiz, dar a fost blocat în ultimul moment de Sirigu.

Finalul a fost unul tensionat, parizienii au presat, dar n-au reușit să marcheze măcar golul egalizator. În minutul 81, Cavani și-a trecut în cont o nouă ratare uriașă, după ce a șutat dezamăgitor deși se afla într-o poziție excelentă.

Nici Ibrahimovic n-a fost mai norocos. Vedeta suedeză a trimis puternic cu latul, din centrarea lui Van der Wiel, dar danezul Lossl a blocat incredibil.

Într-un final, Guingamp s-a impus la limită, 1-0, victorie care o îndepărtează de zona retrogradării, în timp ce PSG are șapte remize și un eșec după 18 etape.

Guingamp - PSG 1-0
A marcat: J. Pied 11

Guingamp: Lossl - Jacobsen, Angoua, Sorbon, Leveque - Pied (Dos Santos 69), Mathis, Kerbrat (Diallo 83), Giresse - Sankhare, Beauvue (Alioui 90)
Antrenor: Jocelyn Gourvennec

PSG: Sirigu - Van der Wirl, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Veratti, Thiago Motta (Cabaye 56), Matuidi - Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi (Lucas 63)
Antrenor: Laurent Blanc


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑