Steaua-Gaz Metan 88-90. Prima înfrângere în Liga Națională pentru bucureșteni



014 декабря 2014

**Steaua-Gaz Metan 88-90.** Prima înfrângere în Liga Națională pentru bucureșteni

Steaua a pierdut primul meci în Liga Naţională de Baschet, după 10 victorii consecutive. Cu Aliaksandr Pustahvar în mare formă, Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 90-88.

Gaz Metan a reuşit o surpriză în etapa a 11-a a Ligii Naţionale de baschet - ardelenii i-au provocat Stelei prima înfrângere din acest sezon, chiar la Bucureşti.

Cele două echipe au mers cap la cap până la final şi au încheiat 3 sferturi la egalitate. Steliştii Nicoară şi Barac au strălucit şi au marcat 20, respectiv 18 puncte, dar nu a fost suficient.

Extrema Pustahvar, a facut spectacol pentru Gaz Metan, cu cele 29 de puncte reuşite. La 88-89, cu 5 secunde înainte de final, steliştii au ratat prin Barac şi Nicoară, l-au faultat pe Plumb, iar acesta a stabilit scorul final, Steaua - Gaz Metan, 88-90. Victoria a declanşat imediat hora bucuriei pentru medieşeni.

”O victorie incredibilă pentru noi, dar o victorie muncită și meritată, pentru că băieții au reușit să fie concentrați 40 de minute”, a declarat Ovidiu Teleabă, antrenorul lui Gaz Metan.

”Au marcat foarte multe aruncări de afară, tot meciul a fost strâns. Altădată am câștigat, azi nu a fost să fie, am avut două aruncări pe final de meci, puteam să câștigăm, dar și ei au avut. Au meritat victoria cu prisosință”, a spus și Titus Nicoară (Steaua).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑