Viitorul Astrei depinde și de Hagi. ”Vom face o ofertă în perioada următoare!”



015 декабря 2014

 

**VIDEO** Viitorul Astrei depinde și de Hagi. ”Vom face o ofertă în perioada următoare!”

Astra Giurgiu nu s-a descurcat, cel puțin în campionat, așa cum și-a propus, astfel că noua conducere a clubului se gândește la o campanie profitabilă de achiziții.

Echipa lui Ioan Niculae, Astra Giurgiu, a terminat anul în curs cu o victorie lejeră, obținută în dauna celor de la FC Viitorul, scor 3-1, în fața propriilor suporteri. Giurgiuvenii au ajuns astfel în semifinalele Cupei Ligii, alături de Steaua, Dinamo și Pandurii, și acum țintesc trofeul.

Mai mult, deși sunt la 13 puncte în spatele Stelei, cei de la Astra susțin că tot nu au renunţat la lupta pentru titlu. Tocmai de aceea, președintele Narcis Răducan pregătește campania de achiziții.

După ce Alassane Toure și Alin Chițu și-au reziliat contractele iar Silviu Lung jr a parafat o nouă înțelegere valabilă până în vara lui 2017, cei de la Astra vor doi jucători de la FC Viitorul, grupare patronată de Gică Hagi.

”Chiar am vorbit înainte de meci și n-am ascuns faptul că tindem către o echipă cu jucători tineri români. Îmi plac mulți jucători de la Gică, dar pentru doi dintre ei o să facem o ofertă în perioada imediat următoare”, a spus Răducan.

”O să facem anumite schimbări la nivel de club, dar şi la nivel de joc în această perioadă. Se poate ca la Giurgiu să facem o echipă şi mai puternică”, a spus și Oleg Protasov, antrenorul Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑