Victorie pentru britanici! David Coulthard a câştigat Cursa Campionilor



015 декабря 2014
Foto: digisport.ro

David Coulthard a câştigat Cursa Campionilor! Britanicul l-a învins în finala care s-a desfăşurat pe Insulele Barbados pe Pascal Werhlein. În prima zi de concurs, Coulthard a ajuns până în finală la turneul pe echipe.

David Coulthard a obținut în Barbados prima victorie din carieră în Cursa Campionilor. Scoţianul l-a învins în finală pe germanul Pascal Werhlein.

Coulthard a câștigat două din cele trei curse ale marii finale şi a primit trofeul memorial Henri Toivonen. Fostul pilot de Formula 1 a trecut în sferturi de norvegianul Petter Solberg, iar în semifinale de Jamie Whincup, campionul australian de turisme.

Sâmbătă, Coulthard a ajuns până în finala Cursei Națiunilor, pe care însă a pierdut-o în faţa lui Tom Kristensen şi Petter Solberg. Pilotul scoţian s-a retras din sporturile cu motor în 2012 şi a concurat ultima dată în Campionatul German de Turisme pentru Mercedes.

La competiţia de pe Insulele Barbados au mai participat pilotul din Formula 1, Romain Grosjean, dar şi pilotul din NASCAR, Kurt Busch.

Anul trecut, întrecerea a fost anulată din cauza tensiunilor politice din ţara gazdă, Thailanda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑