S-au DECIS megaduelurile de foc din optimile Ligii Campionilor si Europa League: Spaniolii se vor bate cu nemtii



015 декабря 2014

Megaduelurile de foc din optimile Ligii Campionilor si cele din saisprezecimile Europa League s-au decis astazi, prin tragere la sorti. In cele mai tari meciuri le vom avea ca protagoniste pe echipele din Anglia si Spania.

 

De departe, cel mai tare meci din optimile Ligii Campionilor este cel dintre formatia englezeasca Chelsea Londra si campioana Frantei - PSG. Insa aceasta confruntare ar putea fi eclipsata de un alt duel, ce o are in plim plan pe o alta gruparea engleza - Manchester City. Cetatenii vor intalni una din cele mai bune echipe din Spania, FC Barcelona, cea cu care au jucat si anul trecut, la fel in aceeasi faza.

 

Totodata o alta mega echipa din Spania, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid a dat ca si anul trecut, peste nemtii de la Schalke 04. Finalista de anul trecut Atletico Madrid o va infrunta si ea pe o formatie nemtesca, Bayer Leverkusen. Deasemenea, Juventus va lupta pe viata si pe moarte cu Borussia Dortmund, iar Arsenal cu AS Monaco. Singura echipa din Estul Europei, Sahtior Donetk va avea o adeversara de temut, campioana Germaniei – Bayern Munchen.

 

Echipa surpriza calificata in optimi, Basel va juca impotriva celor de la FC Porto. Meciurile-tur se vor disputa pe 17-18 si 24-25 februarie, pe terenul primelor echipe. In 2015, finala Ligii Campionilor va avea loc pe 6 iunie, pe stadionul Olimpic din Berlin.Tot astazi la Nyon au devenit cunoscute si perechile care vor evolua in saisprezecimile Europa League. Cele mai interesante dueluri par a fi Tottenham – Fiorentina, Celtic – Inter si Liverpool – Besiktas Istanbul. In continuare va prezentam programul complet din saisprezecimi.

 

Partidele-tur se vor disputa pe 19 februarie, iar returul va avea loc peste o saptamana. Finala Europa League se va juca pe 27 mai 2015, pe stadionul national din Varsovia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑