Il Luce nu e intimidat de tragerea la sorți UCL: "În fotbal totul e posibil, chiar și noi să batem pe Bayern"



015 декабря 2014

 

**VIDEO** Il Luce nu e intimidat de tragerea la sorți UCL:

Tragere la sorți UEFA Champions League 2014. Şahtior Doneţk are o misiune aproape imposibilă în optimile de finală din UEFA Champions League.

Formația antrenată de Mircea Lucescu va juca în dublă manșă cu Bayern Munchen, liderul detașat din Bundesliga și câștigătoarea trofeului din 2013.

Intrat în direct în cadrul emisiunii "Fotbal Club", Il Luce a făcut o scurtă caracterizare a confruntării din optimile de finală UCL:

"Au un mare avantaj, sunt o echipă mare care nu își poate permite să iasă devreme. Au ieșit anul trecut pe ușa din dos.

Au prima șansă, noi avem handicapul echipei care nu joacă niciunul dintre meciuri acasă și al perioadei de pregătire. Ei încep mai devreme competițiile oficiale", a declarat Mircea Lucescu.

Cu toate că este conștient că Șahtior pornește cu a doua șansă, antrenorul român nu își pierde speranța:

"În fotbal totul e posibil, chiar și noi să batem pe Bayern. Ei au un potențial economic care le permite să facă tot ce vor. Guardiola este un antrenor excelent, foarte inteligent și bine pregătit.", a conchis Mircea Lucescu.

Manşa tur dintre Şahtior Doneţk şi Bayern Munchen se va desfăşura în Ucraina, pe 17 februarie, în timp ce returul va avea loc pe Allianz-Arena, pe 11 martie. Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑