Hamroun, marcatorul Stelei cu Viitorul: ”Este o mare schimbare de când a venit Reghe!”



015 декабря 2015

 

**VIDEO** Hamroun, marcatorul Stelei cu Viitorul: ”Este o mare schimbare de când a venit Reghe!”

VIDEO FC Viitorul - Steaua 0-1. Golul marcat de către Jugurtha Hamroun (26 de ani), în minutul 3 al meciului de la Ovidiu, s-a dovedit decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Mijlocașul algerian, care a fost înlocuit în minutul 78 cu Tahar, a spus că atât el cât și colegii săi au făcut risipă de energie și că, până la urmă, victoria a fost una meritată. Hamroun a spus însă că un mare merit pentru acest succes îl are staff-ul tehnic.

”Poate aveam nevoie de această schimbare. Reghe a venit cu tactica, cu filosofia lui de presing, acum toată lumea se regăsește pe teren. Poate că Reghe a schimbat și mentalitatea noastră.

Intensitatea antrenamentelor e foarte mare. Pentru mine, este o mare schimbare de când a venit Reghe”, a spus Hamroun, cel care este ”talismanul” Stelei.

Referitor la arbitraj, dar și la eliminarea lui Paul Papp, fotbalistul a replicat:

”Tudor este un coșmar pentru orice jucător. Ni s-a spus înainte de meci și așa s-a întâmplat. Este și el om, poate face greșeli, dar trebuie să fie mai relaxat. Este prea sever.”

Legat de cel de-al doilea meci cu Viitorul, care se va juca joi, 17 decembrie, de la ora 20:30, Hamroun a spus că nu-și dorește ca echipa ce va merge în semifinale să fie decisă la penalty-uri.

”Viitorul este o echipă foarte bună, le place să joace fotbal de calitate, asta este mentalitatea lor, ne-au pus probleme, dar am arătat și noi că suntem buni în apărare.

Sper ca în meciul de Cupă să nu ajungem la penalty-uri, pentru că asta va însemna că am jucat mult și nu vom avea timp de recuperare pentru meciul cu Timișoara din campionat”, a mai adăugat Hamroun.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑