Hamroun, protagonistul a două faze la care Viitorul a cerut penalty, l-a criticat pe Tudor: ”E prea sever!”



015 декабря 2015

 

**Hamroun, protagonistul a două faze la care Viitorul a cerut penalty,** l-a criticat pe Tudor: ”E prea sever!”

VIDEO FC Viitorul - Steaua 0-1. Partida de la Ovidiu a avut parte de două faze controversate ce l-au avut de fiecare dată în prim plan pe Jugurtha Hamroun.

Mijlocașul algerian, care a marcat singurul gol al partidei, la faza din minutul 3, a fost și protagonistul unei faze în urma căreia Viitorul putea primi o lovitură de la 11 metri.

FC Viitorul - Steaua, din sferturile Cupei României, programat joi, 17 decembrie, de la ora 20:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Meciul va fi transmis și în format LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Faza controversată s-a petrecut în minutul 13. La o centrare de pe partea stângă în direcţia de atac a gazdelor, Bănel Nicoliţă a şters balonul cu capul, înainte ca acesta să fie atins cu mâna de Hamroun. Faza a fost una extrem de grea, abia pe a treia reluare observându-se că stelistul a comis henţ.

Apoi, Hamroun a mai comis un henț în minutul 52, de data asta în afara careului, dar nici atunci Alexandru Tudor nu a fluierat nimic.

Stelistul nu s-a simțit cu musca pe căciulă, ba chiar nu a ezitat să-l critice public pe arbitru.

”Tudor este un coșmar pentru orice jucător. Ni s-a spus înainte de meci și așa s-a întâmplat. Este și el om, poate face greșeli, dar trebuie să fie mai relaxat. Este prea sever”, a spus Hamroun la finalul meciului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑