Anastasia Vdovenco a refuzat să evolueze pentru naţionala de tenis a Moldovei



 

Lovitură pentru echipa Moldovei de Fed Cup! Cea mai bună tenismenă din ţară, Anastasia Vdovenco a refuzat să evolueze pentru naţionala noastră la turneul feminin pe echipe. Moldova va juca în grupa a treia valorică din zona Euro-Africană. Meciurile vor avea loc luna viitoare, în Estonia.

Anastasia Vdovenco nu va evolua pentru echipa Moldovei de Fed Cup în meciurile din a treia grupă valorică a zonei Euro-Africane.

"În acest an, ea a refuzat să evolueze pentru echipa naţională. Noi am vorbit cu Anastasia şi ea are programat un cantonament peste hotare. Acesta a fost planificat demult, iar noi am aflat mai târziu că data meciurilor din Fed Cup a fost schimbată", a declarat preşedinta FM de tenis, Marina Tauber.

Meciurile din grupa a treia a Fed Cup vor avea loc în perioada 5-8 februarie, în Estonia. Din echipa Moldovei vor face parte Daniela Ciobanu, Iulia Helbet şi Gabriela Porubin.

Cea de-a patra tenismenă va fi aleasă în urma cantanomentului de pregătire la care vor participa Elvira Juravliova, Adriana Sosnovschi, Ana Testemiţanu şi Alisa Martînov.

"Echipa noastră a demonstrat că poate lupta pentru calificarea în grupa a doua şi acesta e obiectivul nostru", a mai spus Tauber.

Din cele 13 echipe din a treia grupă, doar două se vor califica în a doua grupă valorică a Fed Cup. Printre adversarele Moldovei se vor număra Danemarca, Armenia, Estonia, Grecia, Irlanda sau Norvegia. În 2013, echipa noastră a ratat calificarea în a doua grupă valorică, după ce a pierdut finala în faţa Egiptului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑