Favoriţii pentru Jocurile Olimpice de la Soci: Lydia Lassila a câştigat etapa Cupei Mondiale de sărituri freestyle



 

Una dintre cele mai spectaculoase probe de schi, sărituri freestyle, şi-a desemnat principalii favoriţi pentru Jocurile Olimpice de la Soci. Lydia Lassila, din Australia, şi chinezul Liu Zhongqing s-au impus la etapa Cupei Mondiale din Canada, după ce au dominat competiţiile de feminin şi, respectiv, masculin.

Lydia Lassila, din Australia, a devenit principala favorită pentru cucerirea unui nou titlu olimpic, după ce a câştigat etapa Cupei Mondiale de sărituri freestyle, din staţiunea Val Saint Come, din Canada.

O situaţie asemănătoare s-a înregistrat în 2010, atunci când Lassila, la fel, a început anul cu o victorie şi apoi a câştigat aurul olimpic la Vancouver. Podiumul etapei din Canada a fost completat de Li Nina şi Zhang Xin, din China, care împart primul loc în clasamentul general, fiind la egalitate de puncte.

În proba masculină, un adevărat spectacol a fost oferit de chinezul Liu Zhongqing.

Liu i-a devansat la puncte pe americanul Mac Bohonnon şi David Morris, din Australia, care au completat podiumul. Chinezul a rămas lider incontestabil în clasamentul general şi, la fel, este principalul favorit pentru medaliile de aur la Olimpiada de la Soci.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑