Herea a jucat acum două zile contra Borussiei: “E foarte greu împotriva lor, dar Steaua are o șansă”



 

**VIDEO** Herea a jucat acum două zile contra Borussiei: “E foarte greu împotriva lor, dar Steaua are o șansă”

Steaua joacă primul amical al iernii contra uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa, Borussia Dortmund, sâmbătă, de la ora 17:30, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport 1. Ovidiu Herea a fost pe teren contra nemților, acum două zile, în primul test al anului pentru Borussia.

Vicecampioana Germaniei s-a impus miercuri cu 1-0 în amicalul cu FC Sion, la care Ovidiu Herea a jucat 45 de minute, în a doua repriză. Fostul rapidest a făcut o analiză a adversarului de sâmbătă al Stelei.

“Dortmund e o echipă foarte bună, foarte bine organizată. O echipă care pasează foarte bine, cu jucători extraordinari, care pot face diferența în orice moment. E foarte greu să joci împotriva lor, dar în meciurile amicale se poate întâmpla orice.

Având în vedere că și ei sunt în perioada de pregătire, cu nu sunt 100% la potențialul din campionat, Steaua are o șansă. Astfel de amicale cu echipe puternice sunt foarte importante. Numai așa poți acumula.”, a spus Herea, EXCLUSIV pentru Digi Sport.

Fostul fotbalist al Rapidului nu crede că pentru lupta din Liga 1 Steaua a slăbit vânzându-i pe Sânmărtean și Szukala: “Steaua a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului anul acesta. E foarte bine pentru Sânmărtean și Szukala financiar, vor câștiga foarte mulți bani acolo.”

Cel mai tare amical al iernii, Steaua - Borussia Dortmund, este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 17:30. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO, ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑