Pepe a ajuns la spital după meciul cu Atletico și va fi indisponibil între două și trei săptămâni



**VIDEO** Pepe a ajuns la spital după meciul cu Atletico și va fi indisponibil între două și trei săptămâni

VIDEO Real – Atletico 2-2. Real a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Spaniei de Atletico, după ce în retur n-a reușit decât un egal pe teren propriu, 2-2, iar în tur a pierdut pe Vicente Calderon, 0-2. Mai mult, madrilenii l-au pierdut pentru o perioadă cuprinsă între două și trei săptămâni și pe Pepe, care a ajuns la spital joi noaptea, după partida de pe Santiago Bernabeu.

Fundașul portughez al campioanei Europei a suferit o contuzie costală după un duel cu Raul Garcia, petrecut în minutul 13 al reprizei secunde a meciului de joi seara. Duelul a avut loc în interiorul careului lui Real și Pepe a rămas întins pe gazon, acuzând dureri în zona costală.

După ce a primit îngrijiri medicale în afara terenului, a fost înlocuit cu Raphael Varane. În drum spre vestiare, Diego Simeone l-a încurajat pe jucător. Imediat după finalul partidei, Pepe a fost transportat la spital, acolo unde a fost supus mai multor investigații, după care a fost trimis acasă, unde va fi ținut sub observație 48 de ore.  

Carlo Ancelotti a declarat la conferința de presă că e nevoie de mai multe analize pentru a se ști exact cât de gravă este accidentarea, dar că medicii i-au comunicat că cel puâin două săptămâni nu va putea conta pe Pepe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑