Lorient - Lyon 1-1. Al treilea egal consecutiv pentru liderul din Franța



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Lorient - Lyon 1-1. Al treilea egal consecutiv pentru liderul din Franța

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, liderul din Ligue 1, Lyon, a bifat al treilea egal consecutiv în campionat, după 1-1 în deplasare cu Lorient.

Abdulah a încercat să amenințe poarta lui Lopes în minutul 13, dar a șutat peste portughezului. Jeannot putea să înscrie și el pe finalul primei reprize, însă lovitura sa de cap s-a dus alături.

Introdus în debutul părții secunde, Jordan Ayew a deschis scorul pentru Lorient în minutul 50 și a ajuns la 7 goluri stagionale. Lyon a replicat apoi prin Umtiti, al cărui șut nu l-a putut învinge însă pe Lecomte.

Oaspeții au egalat în minutul 77, prin N'Jie, după o fază la care au mai participat Gourcuff și Bedimo. Septupla campioană a Franței putea obține chiar victoria, dar șutul deviat al lui Jallet a fost respins spectaculos de Lecomte.

Lupta pentru titlu din Franța se anunță una extrem de interesantă. Lyon este în continuare lider, însă mai are două puncte avans față de Marseille și PSG, care au remizat și ele în această etapă cu numărul 25.

Lorient: Lecomte - Gassama, L. Kone, Lautoa, Le Goff - Abdullah ('46 J. Ayew), Bellugou - Philippoteaux ('84 Barthelme), Mesloub, Guerreiro ('76 Lavigne) - Jeannot
Antrenor: Sylvain Ripoll

Lyon: Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo - Tolisso, Gonalons, Mvuemba ('70 Ferri) - Fekir, N'Jie, Cornet ('59 Gourcuff)
Antrenor: Hubert Fournier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑