Origi a înscris primul hattrick din carieră, după ce nu mai marcase de 6 luni!



 

**VIDEO** Origi a înscris primul hattrick din carieră, după ce nu mai marcase de 6 luni!

Atacantul de 19 ani al lui Lille, Divock Origi, a reușit primul său hattrick din carieră în meciul de duminică, 15 martie, Lille-Rennes 3-0, din etapa cu numărul 29 din Ligue 1. Au fost primele goluri ale atacantului belgian în campionat, după aproape șase luni!! Ultima oară când marcase în Ligue 1, a fost pe 27 septembrie 2014, în meciul Lille-Bastia 1-0. În acest interval, au trecut 1227 de minute de joc în Ligue 1.

Dacă în Ligue 1 nu mai înscrisese din septembrie, pentru Lille a făcut-o în Europa League, în meciul Wolfsburg-Lille 1-1, din 2 octombrie. Și mai recent, o făcuse pentru Belgia, în amicalul cu Islanda, câștigat cu 3-1, în 12 noiembrie anul trecut.

Chiar dacă nu marcase de șase luni în Ligue 1, Origi a ajuns la 6 goluri în campionat, fiind jucătorul sub 20 de ani cu cele mai multe goluri înscrise în Top 5 campionate europene. În fața lui Max Meyer (Schalke), Anthony Martial (Monaco), Adrien Rabiot (PSG) sau Marc Stendera (Eintracht Frankfurt).

Belgianul de 19 ani a impresionat la World Cup 2014, din Brazilia, fiind achiziționat de Liverpool astă-vară, cu 12 milioane de euro, dar lăsat în continuare, pentru încă un an, la Lille.

Vezi mai jos primul hattrick din cariera lui Origi:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑