N’Doye a primit al treilea ”roșu” al sezonului. Are șapte în total de când evoluează în România



 

**VIDEO** N’Doye a primit al treilea ”roșu” al sezonului. Are șapte în total de când evoluează în România

VIDEO ASA Târgu Mureș - FC Brașov 1-0. Elevii lui Liviu Ciobotariu au câștigat primul meci al etapei a 22-a și au urcat, cel puțin momentan, pe locul doi al clasamentului. Totuși, pe final, mureșenii au avut emoții după eliminarea lui N’Doye.

Ousmane N’Doye, care va împlini săptămâna aceasta 37 de ani și care a spus că poate juca în Liga 1 până la 50 de ani, n-a terminat meciul pe teren. Senegalezul l-a faultat, extrem de dur, de la spate pe Marian Constantinescu, și arbitrul George Găman i-a arătat imediat cartonașul roșu, în minutul 87 al partidei.

Pentru N’Doye aceasta este a treia eliminare din acest sezon. Prima dată când a văzut ”roșu” în fața ochilor a fost chiar împotriva celor de la Dinamo, în august 2014, în Dinamo - ASA Tg. Mureș, scor 1-1. În acea partidă, Ousmane a încasat două cartonașe galbene în numai trei minute, 61 și 64.

Mijlocașul a mai încasat un cartonaș roșu și în meciul cu Steaua, din tur, scor 1-0, atunci însă chiar în prelungirile partidei, 90+5.

În fine, și acum cu FC Brașov, N’Doye a primit roșu direct, după acel fault asupra lui Constantinescu.

Este de remarcat faptul că Ousmane N’Doye are în total șapte cartonașe roșii de când joacă în România, adică din 2008. În chiar primul sezon al său la FC Vaslui, senegalezul a fost trimis mai repede la cabine, minutul 84, în meciul Pandurii - Vaslui, scor 1-0.

A mai bifat câte o eliminare și în tricourile celor de la Dinamo, Astra și Săgeata Năvodari.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑