Iniesta, despre Messi: "Dacă nu dă două goluri pe meci crede că a jucat prost"



 

**VIDEO** Iniesta, despre Messi:

Fanii catalani aşteaptă noi sclipiri de geniu de la Leo Messi în finala Cupei Spaniei, împotriva rivalei Real Madrid, transmisă miercuri, în direct la DigiSport 1, de la ora 22.30.

În ultima perioadă, starul argentinian nu prea şi-a făcut simţită prezenţa pe teren, dar colegii săi nu sunt îngrijoraţi - "nu avem nicio îndoială că ne va ajuta", este sigur Andres Iniesta.

"Nu am niciun dubiu că încearcă să ne ajute. Nu sunt deloc îngrijorat în privinţa sa. Ştiu că întotdeauna încearcă să facă diferenţa. Şi-a stabilit niste standarde atât de înalte, încât atunci când nu înscrie două goluri pe meci, crede că a jucat prost. Iar acest lucru nu este deloc adevărat", a spus mijlocașul Barcelonei.

La ultimul El Clasico din campionat (3-4 VIDEO AICI), în martie, Lionel Messi a înscris nu mai puţin de trei goluri, iar confruntările cu rivala din Madrid îi priesc de fiecare dată - 21 de reuşite are starul argentinian în 26 de meciuri cu Real.

Acest lucru nu îi sperie însă pe jucătorii trupei blanco. Real Madrid ar putea deveni prima echipă care câștigă Cupa Spaniei fără să primească gol. 

"Sincer, nu sunt îngrijorat în privinţa lui Lionel Messi şi cum joacă acesta. Colegii săi sunt cei care ar trebui să fie îngrijoraţi. Eu mă preocup de echipa mea, acesta este cel mai important lucru. Noi trebuie să fim atenţi la adversarii noştri doar pe teren, nu cum se descurcă ei în restul sezonului", a declarat Iker Casillas.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑