Gâlcă are aliați între colegii de breaslă: "Săgețile venite spre el trebuie să fie blocate de oamenii din jurul lui"



 

**VIDEO** Gâlcă are aliați între colegii de breaslă:

Proaspăt reconfirmat în funcție de Gigi Becali, Costel Gâlcă primește încurajări chiar de la un rival din Liga I - antrenorul Astrei, Dorinel Munteanu, știe și el cât de greu e să antrenezi la Steaua. În 2008, a rezistat doar câteva luni în Ghencea.

Dorinel Munteanu, fost coleg la echipa națională a României cu antrenorul Costel Gâlcă, a declarat pentru Digi Sport: "Pe mine mă surprinde atitudinea multora față de Costel.

E un antrenor bun, tânăr, dar îi trebuie și lui liniște. Toate săgețile care vin spre el trebuie să fie blocate de oamenii din jurul lui. E o presiune artificială".

Odată cu boicotul peluzelor din cauza pierderii emblemei, Steaua nu a mai adunat peste zece mii de oameni la niciun meci din retur, chiar și când a jucat pe Arena Națională. Mai mult, Cristi Tănase s-a contrat cu fanii care îl contestau la meciul cu Viitorul.

Dorinel Munteanu a comentat problemele cu care se confruntă mijlocașul campioanei: "În calitatea lui de căpitan de echipă, mai ales în calitatea asta, n-ar trebui să facă lucrurile astea. Taci din gură, înghite în sec, nu-i băga în seamă. Și eu mă enervez când mă înjura unii spectatori, dar ce să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?".

Etapa viitoare, Steaua joacă pe teren propriu cu Oțelul, duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Astra va juca pe terenul Viitorului, sâmbătă, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe www.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑