FC Porto a batut-o cu 3 la 1 pe Bayern Munchen. FC Barcelona, calificata in semifinale - VIDEO



 width=
Diferit fata de primele doua sferturi, aseara a fost nebunie in Liga Campionilor. FC Porto a oferit surpriza si a batut-o cu 3 la 1 pe Bayern Munchen, iar FC Barcelona este ca si calificata in semifinale, dupa 3 la 1 in deplasare cu Paris Saint Germain.

 

Aseara, capitala fotbalului european s-a mutat pentru 90 de minute in Portugalia si Franta. Pe un Estadio Dragao colorat in alb-albastru, FC Porto a prestat un fotbal de calitate in fata campioanei Germaniei, Bayern Munchen. Aceasta din urma a jucat fara cativa oameni de baza, printre care Robben si Ribery. Lusitanii au deschis scorul la doar trei minute, iar in minutul 10 portughezii deja aveau 2 la 0 pe tabela. Quaresma a fost autorul ambelor reusite. Alcantara a marcat golul de onoare pentru Bayern, ca apoi pe final, columbianul Jackson Martinez sa stabileasca scorul final de 3 la 1. Calificarea se va decide saptamana viitoare, atunci cand Bayern Munchen si FC Porto vor disputa returul, pe Allianz Arena. 
Pep GUARDIOLA, ANTRENOR BAYERN MUNCHEN: ”Nu sunt surprins, ştiam că vom juca în faţa unei echipe foarte bune, ştiam ce pot atacanţii şi apărătorii lor. ” 


Julien LOPETEGUI, ANTRENOR FC PORTO: “Acum urmează returul de pe Allianz Arena în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din istorie. Vom încerca să facem un nou meci mare, cu speranţă şi ambiţii. ” 


Tot aseara, Parc des Princes, din Paris a fost luat cu asalt de iubitorii fotbalului pentru a urmari confruntarea dintre PSG si FC Barcelona. Din pacate pentru ei, favoritii lor au pierdut. Neymar si Luis Suarez cu o dubla le-au minimizat sansele la calificare, francezilor. Van der Wiel a punctat golul de onoare si PSG – Barcelona s-a incheiat 1 la 3, iar catalanii sunt ca si calificati in semifinale.


Laurent BLANC, ANTRENOR PSG: “Suntem dezamăgiţi, în special de jucătorii care au dat tot ce au putut pe teren. Deşi  au fost total epuizaţi, în ciuda tuturor eforturilor noastre. ” 


Luis ENRIQUE, ANTRENOR FC BARCELONA: ” Îmi imaginez un retur dificil şi nu este clar încă ce echipă se va califica. ” 

Returul dintre Fc Barcelona si Paris Saint Germain se va juca martea viitoare, pe Camp Nou. 


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: FC PORTO,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑