Reghecampf este convins că titlul va rămâne în Ghencea: "Steaua e mult mai valoroasă"



 

**VIDEO** Reghecampf este convins că titlul va rămâne în Ghencea:

Steaua mai are doar două puncte avans în fruntea Ligii 1, însă fostul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, este sigur că titlul va ajunge în Ghencea pentru al treilea sezon la rând. Tehnicianul de 39 de ani consideră că echipa lui Costel Gâlcă are valoarea şi experienţa necesare pentru a depăşi momentele dificile pe care le traversează.

"Nu am emoţii în privinţa titlului. Steaua e mult mai valoroasă, ştie să se descurce în momentele dificile, pentru că jucătorii au mai trecut prin astfel de momente. Dacă ne uităm în ansamblu, Steaua are valoare mai mare şi un program mai uşor şi sunt sigur că va câştiga tot ce e de câştigat.

Ei şi-au făcut viaţa grea, au pierdut multe puncte şi au avut nişte momente de rătăcire. Tot ei trebuie să o scoată la capăt, am încredere că o pot face. Cred că echipa are valoarea şi capacitatea să câştige toate cele trei trofee.

La Târgu Mureş au un colectiv bun de jucători, conducători care vor să facă performanţă şi au şanse. Dar Steaua are valoarea şi experienţa necesare pentru a câştiga titlul", a declarat Reghe, la emisiunea "Fotbal Club".

De asemenea, antrenorul care a jucat finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal este convins că, odată cu ieşirea din închisoare a patronului echipei, se vor rezolva şi problemele legate de siglă, chiar dacă preşedintele CSA, George Boroi, a anunţat organizarea unei licitaţii pentru marca Steaua.

"Sunt sigur că se va rezolva, trebuie puţină răbdare. Se vor rezolva toate problemele, mai ales că a ieşit şi patronul. Nu ar avea nimeni de câştigat. Sunt sigur că Gigi Becali va fi singurul care va intra în această licitaţie", a precizat Reghecampf.

În ceea ce priveşte o eventuală revenire pe banca roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că este tentat, dar a insistat asupra faptului că, pentru moment, echipa are deja un antrenor care se bucură de sprijinul conducerii.

"Normal că îmi doresc, mai ales că am mai fost antrenor al echipei, dar depinde de multe lucruri. Deocamdată, Steaua are antrenor şi trebuie respectat acest lucru. Aţi văzut mesajul clar al patronului, care a spus că se bazează pe Gâlcă. Când mesajul conducerii este foarte clar, acest lucru trebuie respectat", a explicat tehnicianul care a cucerit ultimele două titluri cu Steaua.

Totodată, Reghecampf a comentat şi perioada slabă a lui Nicuşor Stanciu, unul dintre tinerii care nu reuşesc încă să confirme la Steaua. Fostul antrenor al campioanei nu are dubii în privinţa calităţilor jucătorului, dar susţine că situaţia sa trebuie gestionată foarte atent.

"În perioada în care eu eram antrenor, Stanciu era un jucător de bază. Probabil are o perioadă mai slabă. Trebuie să vorbeşti foarte mult cu el, pentru că e genul care se închide foarte mult în el, nu vorbeşte foarte mult, este puţin mai retras. E un jucător mai special. Însă are calităţi incredibile şi este un jucător pe care Steaua se va baza în următorii ani", a spus Reghe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑