Oficialii Stelei, în războiul cu Armata: ”Până acum le-am achitat un milion de euro pe an pentru chirie!”



 

**VIDEO** Oficialii Stelei, în războiul cu Armata: ”Până acum le-am achitat un milion de euro pe an pentru chirie!”

Problemele legate de proprietatea siglei Steaua sunt departe de a fi rezolvate. După ce George Boroi, președintele CS Steaua a spus că va fi organizată o licitație, oficialii echipei de fotbal au reacționat.

Președintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că această chestiune ar fi trebuit rezolvată mult mai devreme și nu după ce a apărut o decizie judecătorească.

”Nu cred că mai există cale de împăcare între noi și Armată. După ce noi am contracarat și i-am dat în judecată, pentru a ne face dreptate, ei s-au simțit ofuscați și n-au mai fost de acord cu prelungirea contractului de închiriere a stadionului din Ghencea. Asta în condițiile în care stadionul se află în stare avansată de degradare.

Asta este, vom evolua pe Arena Națională și ne vom antrena la Buftea, va fi incomod, dar acolo sunt condiții excelente de pregătire. Dacă nu se poate pe Ghencea... Asta în condițiile în care, până acum, noi achitam Armatei un milion de euro pe an. Dacă nici această sumă nu este suficientă...”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Următorul meci al Stelei se dispută duminică, 19 aprilie, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu Oțelul. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, iar fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Oficialul roș-albaștrilor spune că această problemă legată de siglă se putea rezolva și fără un proces.

”Trebuia făcut acest lucru cu mult înainte de a se da acea decizie a Înaltei Curți. Cei de la Armată trebuiau să facă acest pas, nu noi. Cei de acolo, știind că stau rău cu banii pentru celelalte secții, puteau propune să ne înțelegem. Eu nu știam, spre exemplu, de acest proces.

Nu ne-au considerat niciodată o entitate apropiată de ei, din moment ce noi am plătit mereu o sumă foarte mare pentru fiecare meci jucat pe Ghencea, pentru fiecare antrenament. Toate aceste lucruri demonstrează că ne-au tratat ca orice alt chiriaș”, a conchis Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑