A marcat contra celor de la Inter Milano iar acum dezamăgește la Steaua: ”Scade, în loc să crească!”



 

**VIDEO** A marcat contra celor de la Inter Milano iar acum dezamăgește la Steaua: ”Scade, în loc să crească!”

VIDEO Inter Milano - FC Vaslui 2-2. La 30 august 2012, gruparea care era patronată de către Adrian Porumboiu se afla la Milano aproape fără nicio șansă după 0-2 în tur contra lui Inter. Echipa lui Marius Șumudică a făcut un meci surprinzător pe San Siro, primul gol fiind marcat de Nicușor Stanciu.

La doi ani și jumătate de atunci, Nicușor Stanciu, care are acum 21 de ani, face parte din lotul Stelei, dar evoluțiile sale sunt dezamăgitoare. Unul dintre antrenorii, care au lucrat direct cu mijlocașul roș-albaștrilor, este vorba despre Viorel Hizo, nu-și explică forma slabă a lui Stanciu.

”Nu pot să înțeleg, nu pot să înțeleg, pentru mine este o mare dilemă. Nicușor, în loc să crească, scade. Deci în loc să crească, trebuia să fie un jucător care să joace 90 de minute etapă de etapă”, a spus Hizo.

În schimb, Fernando Varela a ajuns în mai puţin de doi ani unul dintre liderii roş-albaştrilor. Portughezul care joacă pentru Insulele Capului Verde a profitat de absenţele lui Tănase şi Prepeliţă din ultimele meciuri şi a purtat banderola e căpitan.

Sosit în Ghencea după Stanciu, fundaşul de 27 de ani are şase goluri în Liga 1 în tricoul Stelei, faţă de doar cinci ale mijlocaşului.

”Este o mare bucurie pentru mine să fiu căpitan la o echipă cum este Steaua”, a spus Varela.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑